فرید میرموسوی عضو شورای سیاستگذاری کنفرانس حرفهایگرایی در روابطعمومی ضمن بیان این مطلب ادامه داد: با توجه به تغییرات روزافزون و گسترده در حوزه فناوریهای نوین ارتباطی، امروزه سازمانهایی میتوانند بقای خود را حفظ کنند که به شکلی مناسب با این تغییرات و پیچیدگیها سازگار شوند.
میرموسوی در ادامه از درک شرایط محیط بهطور عام و محیط بازاریابی بهطور خاص، به عنوان عوامل اصلی در شکلگیری استراتژیهای بازاریابی بنگاههای اقتصادی و مالی نام برد و افزود: برای درک صحیح محیط باید سطوح مختلف آن شامل محیط بیرونی، محیط درونی و محیط بازار هدف را بهدرستی شناخت و تحلیل کرد.
وی ادامه داد: اگرچه عوامل محیطی متعددی بر سازمان و جهتگیریهای آن اثرگذار است، ولی سازمانها نیز به نوبه خود میتوانند اثرات محیط بیرونی را تا حدی تعدیل کنند و تأثیرات منفی آن را بر عملکرد بازاریابی خود کاهش دهند.
وی در ادامه بیان داشت: با گسترش رقابت و اشباع شدن بسیاری از بازارها در کنار تغییرات پیوسته در محیط و ترکیب جمعیت، شرکتها خود را با نظام اقتصادی و بازارهایی روبرو میبینند که دیگر به اندازه گذشته پتانسیل رشد و گسترش ندارند.
عضو شورای سیاستگذاری کنفرانس حرفهایگرایی در روابطعمومی در انتها با بیان اینکه امروزه هر مشتری ارزش ویژه خود را دارد و شرکتها برای به دست آوردن سهم بیشتری از بازار باید مبارزه کنند افزود: مدیریت بهینه هزینههای سازمان، بهکارگیری روشهای نوین بازاریابی و ارایه خدمات شخصیشده به مخاطبان گامهای مهمی در وفادارساختن مشتریان است و دستیابی به اهداف بازاریابی سازمان را تسهیل مینماید.
فرید میرموسوی، عضو شورای سیاستگذاری کنفرانس حرفهایگرایی در روابطعمومی
ارایه روشهای نوین در بازاریابی دیجیتال نیازمند درک صحیح از محیط بازار هدف است
