دکتر علی مصریان، عضو کمیته علمی هفتمین کنفرانس حرفهایگرایی در روابطعمومی با بیان این مطلب افزود: در دنیای رقابتی موجود سازمانها و کسب و کارها در تلاش هستند تا با استفاده از فضای مجازی پیام و محصول خود را با بهترین چشمانداز در مقابل دیدگان مخاطبان و مشتریان خود قرار دهند تا علاوه برکاهش هزینهها بتوانند بیشترین استفاده و بهرهبرداری را برای سازمان خود به ارمغان آورند.
مصریان ادامه داد: امروزه مشتریان شما آنلاین هستند، محصولات شما را در رسانههای اجتماعی به اشتراک میگذارند، اطلاعات خود در سایتهای خبری و فضای مجازی به روز میکنند و در صورت نیاز به جستجوی بیشتر در مورد یک کالا یا خدمت از دادههای به اشتراک گذاشته شده توسط دیگر مخاطبان به بهترین شکل ممکن استفاده و بهرهبرداری میکنند و تمامی اینها از جمله مواردی هستند که موجب افزایش روزافزون بازاریابی دیجیتال در اقصی نقاط جهان میشود.
عضو کمیته علمی هفتمین کنفرانس حرفهایگرایی در روابطعمومی در ادامه و درخصوص تفاوتهای بازاریابی دیجتال و سنتی گفت: در بسیاری از موارد، بازاریابی دیجیتال از بازاریابی سنتی متفاوت نیست. در هر دو، سازمانهای هوشمند به دنبال توسعه روابط سودمند دو جانبه با مخاطبان و مشتریان هستند، با این تفاوت که در بازاریابی دیجیتال برخی از تاکتیکها و روشهای بازاریابی سنتی بر اساس نوع رفتار مخاطب امروزی جایگزین شده است.
مصریان در پایان ضمن اشاره مجدد به ظرفیتهای فراوان بازاریابی دیجیتال، خواستار توجه هر چه بیشتر مدیران حوزههای مختلف در سازمانها به این موضوع شد و بیان داشت: با توجه به مشکلات اقتصادی موجود و لزوم توجه به موضوع کاهش هزینهها و پایین آوردن قیمت نهایی یک محصول یا خدمت که در اختیار مخاطب قرار میگیرد، استفاده از بازاریابی دیجتال بهعنوان یکی از روشهای سودمند میتواند علاوه بر ایجاد گردش مالی مناسب، زمینههای توسعه اقتصادی در جامعه را فراهم آورد.
لازم به ذکر است هفتمین کنفرانس حرفهایگرایی در روابطعمومی با موضوع «بازاریابی دیجیتال»، مهرماه سالجاری برگزار خواهد شد.
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این کنفرانس میتوانند به وبسایت www.prconference.ir مراجعه و یا با شماره تلفن ۸۸۳۵۶۷۳۲ تماس حاصل فرمایند.
http://prconference.ir/?p=13054